Hoidon kuvaus

Perinteistä kuppausta mummonmökissä. Kuppauksessa lämmitellään ja löylytellään ensin hyvin saunan lauteilla, kun iho on kuuma ja punoittava, tullaan kupparin käsiteltäväksi hoitopöydälle makuulle vatsalleen. Kuppari aloittaa tekemällä hieronnan mäntysuovalla ja vedellä. Sen jälkeen asetellaan kuppaussarvia (nykyään muovisia imukuppeja) iholle esim. selkään, hartioihin ja jalkoihin. Hetken kuluttua nostetaan imukuppi pois ja kuppari naputtelee erityisellä kupparinkirveellä ihoon pieniä reikiä, joista hiussuoniston veri sitten nousee imukuppeihin jotka on aseteltu takaisin kuppauskohtien päälle. Imukupit tyhjennetään ja verenvuoto lakkaa itsestään. Tämän jälkeen seuraa taas pesuhieronta rnäntysuovalla, samalla se desinfioi ihoa.

Kuppauksen jälkeen olo on mukavan rentoutunut ja hyvä. Vaikutus tuntuu vielä paranevan seuraavana päivänä. Kuppauksen vaikutus kestää useamman kuukauden. Kuppaus antaa energiaa.
Kuppauksella voidaan hoitaa: lihasjännityksiä, päänsärkyä, migreeniä, niska-hartiavaivoja, selkäkipuja, iskiasta, reumaa, fibromyalgiaa, astmaa, aknea, verenpainetta, siitepölyallergiaa, psoriasista, vaihdevuosivaivoja, levottomia jalkoja jne.
Kuppaukseen menee aikaa saunomisineen n. 1–1,5 tuntia.

Lisätiedot ja varaukset