Aurinkotuvan filosofiaa

Minun toiveeni ja haaveeni on että jokaisessa suomalaisessa kodissa olisi ainakin yksi  perheenjäsen joka osaisi hoitaa ja auttaa muita  luontaisilla tavoilla, rentouttaa stressaantunutta  ihmistä intialaisella päähieronnalla, hieroa jännittyneitä harteita, painella jalkapohjia ja hieroa jalkoja vyöhyketerapian oppien mukaan, käyttää acupisteitä laukaisemaan kipuja, helpottamaan koliikkia vauvahieronnalla. Meillä on korkeatasoinen koululääketiede ja sitä tarvitaan eikä lääkärien määräämiä lääkkeitä ja hoitoja voi jättää noudattamatta, mutta ihan jokaiseen lievimpään vaivaan ei aina välttämättä tarvita pilleriä, vaan voimme helpottaa läheisemme oloa muillakin tavoin. Ja opettaa muille näitä oppimiamme taitoja, niin että perheenjäsenet voisivat hoitaa toinen toisiaan.

Aurinkotuvan palvelut koostuvat hyvinvointiin liittyvistä kursseista sekä luonnollisista, vanhoja kansanperinteintä  kunnoittavista hoidoista.  Näistä kaikista löydät lisää tietoa näiltä sivuilta. Edellisten lisäksi Aurinkotupa tarjoaa muutamia mukavia lisäpalveluja henkisiin kysymyksiin ja fyysiseen hyvinvointiin. Näistä lisää alla.

Aurinkotupa_palvelut

Aurinkotuvan Tilauspalvelut ja -kurssit

Aurinkotuvan tilauspalveluista löytyy  jotain niin omaan hemmotteluun, lahjaksi läheiselle kuin vaikka isommalle ystäväporukalle. Palvelu järjestetään yhteisesti sovittuna ajankohtana. Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää.  Yhteydenotto onnistuu täältä.

numerology, magic of numbers

Numerologia

Numeroissa kuten kirjaimissakin on omat energiansa. Ei siis ole sattumaa minä päivänä me synnyimme ja minkä nimen vanhempamme meille antoivat. Tämä kaikki kertoo meistä. Sielun suunnitelmastamme, mitä me tulimme tänne oppimaan, miksi välillä jumittaa ja elämä junnaa paikallaan, sattuu aina sama asia uudelleen ja uudelleen, enkö ikinä opi, ja mitä minun siis tulee oppia. Missä minä olen hyvä.

Henkinen numerologia on antoisa tapa oppia itsestään, löytää kaikki mahdollisuutensa ja ottaa ne käyttöön. Miten muut meidät näkevät. Se kertoo mitä on nyt menossa ja mitä on tulossa elämäämme, kurkkaa vähän tulevaan.

Numerologinen kartta voidaan tehdä myös parisuhteesta. Sopiiko tämä ihminen minulle, olemmeko me hyvät yhdessä, mistä kiikastaa, miten voimme välttää karikot ja riidat. Mikä saa suhteemme hehkumaan. Suuntaa suhteelle näyttää mm  tapaamispäivä tai hääpäivä, niiden numeroiden energiat, meidän yhteiset energiamme. Että luomme mahdollisimman hyvät energiat tulevaisuudellemme. Ei siis ole yhdentekevää minkä päivän valitsemme hääpäiväksemme.

Numerologiset tulkinnat lasken ja teen käsin ja tulkitsen. Sen takia se maksaa 65e  sekä henkilökotainen tulkinta että parisuhdetulkinta.

Tulkinnan saat joko sähköpostissa tai tulostettuna paperille.

aura

Aurakartta

Tiesitkö että nimesi ja syntymäpäiväsi väreilee erilaisia värejä. Ne kertovat sinusta, vahvuuksistasi, voimavaroistasi ja taidoistasi. Käytätkö hyödyksesi niitä lahjoja joita sinulle on suotu? Oletko tietoinen sydämesi säteilystä, entä oletko kulkemassa sitä elämänpolkua johon sinulla on luontainen taipumus. Sitä polkua joka tuo esille parhaiten kykysi ja mahdollisuutesi. Voit tilata aurakartan nimesi väreillä ja n. sivunmittaisen tulkinnan siitä.

hinta 40e

Voit myös tulla kurssille opettelemaan aurakartan tekoa. Kurssin hinta 65e.
[/one_third]

Aurinkotupa_Yrittipaiva

Yrttipäivä

Aloitamme päivän klo 10 tulokahveilla, käymme läpi päivän ohjelmaa, kuullaan yrteistä, mihin niitä voi käyttää, niiden kuivatuksesta ja lähdetään luontoon keräilemään sopivia yrttejä mm ruokaan, teeaineeksi, viherjauheeksi, jalkakylyihin jne. Valmistamme yrttiöljyn esim rentouttavaan hierontaan, teemme yrttipohjaisenvoiteen itsellemme tai lahjaksi ja nautimme kasvislounaan jossa hyödynnämme keräämiämme villiyrttejä. Päivän lopuksi lämmitämme puhdistus-eli yrttisaunan ja hellimme ja hoidamme jalkojamme yrttijalkakylvyllä.

Hinta 65e

tarot

Tarot tulkinnat

Teen tarottulkintoja toistaiseksi vielä harjoittelumielessä. Voit tulla kuulemaan mitä kortit kertovat sinulle, mitä on tulossa elämään ja saat myös kuulla vaikkapa tämän vuoden haasteet. Teen tulkintoja myös puhelimitse.

Hinta 25e

aurinkotuvan_morsiussauna1_1

Morsiussauna

Tuleva vaimo viedään morsiusaunaan ja hänet valmistellaan miehelään ystäväjoukon kera. Saunan lauteet on koristeltu valkoisella lakanalla ja esim. kukkasilla. Jo itse saunaan meno tapahtuu rummuttamalla ja kalisuttelemalla, pitämällä meteliä, nyt tuodaan morsianta saunaan. Saunassa ystävät pesevät morsiamen suolalla, lakkaa vanha suola janottamasta. Kukin myös vihtoo morsianta, ajetaan entisten sulhasten haamut pois. Siinä meni Jussi, siinä meni…Morsiamen kädet pestään jauhoilla, se takaa leivän riittävän talossa, ja hänelle tehdään maitojalkakylpy, näin hän puhtaana valkeana impenä astuu avioliiton satamaan. Saunassa laitetaan tuoppi kiertämään ja jokainen ottaa huikan morsiamen kunniaksi. Morsiamella on oma paikkansa lauteilla ja naimattomista ystävistä joku yrittää ehtiä istahtamaan morsiamen paikalle, näin taataan kuka seuraavana ehtii miehelään..morsian istutetaan erityiselle valtaistuimelle kuuntelemaan vanhan kansan runoloitsu, jossa nostatetaan lempeä leiskumaan..Valtaistuin on tehty kukkasista, oksista, lehdistä ja onpa siellä nokkostakin joukossa muistuttamassa ettei avioliitto ole pelkkää ruusuillatanssimista. Saunomisen aikana joku ystävistä on käynyt kääntämässä morsmaikun vaatteet nurinpäin, kommenteista kuullaan sitten onk tulossa kipakka emäntä taloon. Lähtiessä saunasta morsian heittää vielä oman vihtansa olan yli saunan katolle ja toivoo samalla jotain!

voimaantumispaiva_aurinkotupa

Voimaantumispäivä

Päivään kuuluu tervetulokahvit, luovaa tanssia, maalaamista, ulkoilua, kasvisruokaa, aarrekartan tekoa, saunomista, ( Yrtti-tai turvesaunasta  hintalisä) ja meditaatiota. Päivän voi suunnitella sinun/ ryhmäsi näköiseksi.
Päivän hinta 75 eur.

Tilauskurssit

Alla listaa kursseista joita järjestän tilauksesta ja erikseen sovittavana ajankohtana. Kursseja voi tilata yksityishenkilöt, kaveriporukat, työporukat, sekä kaikenlaiset yhteisöt- ja järjestöt. Klikkaa kurssin nimeä niin löydät lisätietoa ko. kurssista sekä hinnat.

Intialaisen päähieronnan kurssi
Vyöhyketerapiaa kotikäyttöön
Vauvahierontakurssi
Vedic-art -maalauskurssi
Aurakarttakurssi
Kasvisruokakurssi
Kuppauskurssi
Turvekurssi
Saippuan valmistustuskurssi
Yrttivoidekurssi
Ota yhteyttä

Kiinnostuitko jostain tietystä palvelusta?

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää ja sovitellaan sopiva päivä kalenteriin!

Ota yhteyttä