Elämä on energiaa. Numeroissakin on oma energiansa, kuten kirjaimissa. Ei se ole sattumaa minä päivänä me synnymme ja minkä nimen vanhempamme meille antavat. Oma äitini kertoi vasta jokin aika sitten että halusi antaa minulle Päivi nimen sentähden että halusi minulle nimen joka hänen mielestään kuvastaisi päivää, valoa, valon tuo aurinko ja siksi nimekseni tuli Päivi. Tästä tietämättä valitsin nimen Aurinkotupa, halusin ehdottomasti nimen joka kuvastais valoa ja aurinkoa. Buddhalaisessa nimessäni on sattumalta sana Valo.. sattumaa vai? Ainakin jokin tätä prosessia ohjaa.

Henkinen numerologia on hyvin antoisa tapa tutustua itseensä, oppia itsestään, löytää kaikki mahdollisuutensa ja potentiaalinsa ja ottaa ne käyttöön. Se kertoo sen mitä meidän on tässä elämässämme tarkoitus oppia ja mitä me jo olemme oppineet, miksi tapahtuu tiettyjä asioita, miksi hakkaan päätäni seinään jatkuvasti..kun tämän tiedostamme niin asia muuttuu ja korjaantuu. Itsetuntemus ja itseluottamus lisääntyy. Se kertoo miten muut meidät näkevät, se kertoo sydämentoiveemme, se jopa katsoo mitä elämässämme tapahtuu juuri nyt ja mitä meille on tulossa. Se on vähän kuin astrologiaa.

Numerologiassa voi tutkia myös parisuhdetta, sopiiko tämä ihminen minulle, olemmeko hyvät yhdessä, mistä meillä kiikastaa, mistä tässä suhteessa voi tulla “kränää”. Mitä pitää huomioida tuossa toisessa, mitä varoa, miten voimme välttää karikot ja riidat. Mikä saa suhteemme loistamaan ja hehkumaan. Pohjaa ja suuntaa tässä näyttää mm tapaamispäivämme ja hääpäivämme, niiden numeroiden energiat jo kertovat millaiseksi suhde muodostuu, mikä siinä on teemana ja päällimmäisenä. Ei siis tosiaankaan ole yhdentekevää minkä päivän valitsemme hääpäiväksemme.